Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πιό πολύ ρεύμα καίνε οι Αμερικάνοι για τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ απ' ότι καίνε ολόκληρες χώρες την ίδια περίοδο...!!!

H ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται στις ΗΠΑ από τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια υπερβαίνει κατά πολύ την ετήσια κατανάλωση φτωχών χωρών ...







H ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται στις ΗΠΑ από τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια υπερβαίνει κατά πολύ την ετήσια κατανάλωση φτωχών χωρών όπως της Αιθιοπίας ή του Σαλβαδόρ.

Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγήθηκαν ερευνητές του Κέντρου Παγκόσμιας Ανάπτυξης διασταυρώνοντας στοιχεία μιας μελέτης του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ του 2008 με δεδομένα που άντλησαν από την Παγκόσμια Τράπεζα.

Τα στοιχεία που αφορούν την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος είναι αποκαλυπτικά.

Στις ΗΠΑ τα χριστουγενιάτικα λαμπιόνια καταναλώνουν 6,63 δισεκατομμύρια κιλοβατώρες, τη στιγμή που η κατανάλωση ενέργειας στο Σαλβαδόρ -σε ετήσια βάση- φτάνει τα 5,35 δισεκατομμύρια, στην Αιθιοπία τα 5,3 δισεκ. και στην Τανζανία τα 4,81 δισεκ.

Όπως ανέφεραν οι ερευνητές, αυτές οι 6,63 δισεκατομμύρια κιλοβατώρες δεν αντιπροσωπεύουν παρά μόνο το 0,2% της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας στις ΗΠΑ μέσα σε έναν χρόνο.

fpress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.