Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανία: Γρονθοκόπησαν τον Σαλί Μπερίσα σε αντικυβερνητική διαδήλωση - Βίντεο

   Ο Σαλί Μπερίσα γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από έναν περαστικό άνδρα καθώς ο αντιπολιτευόμενος Αλβανός ηγέτης είχε τεθεί επικεφαλής μιας α...

  



Ο Σαλί Μπερίσα γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από έναν περαστικό άνδρα καθώς ο αντιπολιτευόμενος Αλβανός ηγέτης είχε τεθεί επικεφαλής μιας αντικυβερνητικής διαδήλωσης με πλήθος υποστηρικτών του κόμματός του στο κέντρο των Τιράνων. Η διαδήλωση πραγματοποιείτο λίγα μέτρα μακριά από τον χώρο πραγματοποίησης της συνόδου κορυφής της ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων.



Χιλιάδες υποστηρικτές της αντιπολίτευσης συγκεντρώθηκαν στην πόλη σήμερα, ενώ η Αλβανία φιλοξενεί για πρώτη φορά τη σύνοδο κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στην οποία συμμετέχουν ηγέτες κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Έντι Ράμα και να ζητήσουν πρόωρες εκλογές.

Καθώς ο Μπερίσα, επικεφαλής του κεντροδεξιού Δημοκρατικού Κόμματος, περπατούσε μπροστά από τους υποστηρικτές του που κρατούσαν αλβανικές σημαίες και σημαίες της ΕΕ, ένας άνδρας τον πλησίασε και τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο.

Ο Μπερίσα μάτωσε στο πρόσωπό του, αλλά αργότερα αναμενόταν να απευθύνει ομιλία στη συγκέντρωση.

Ο επιτεθέμενος άνδρας ξυλοκοπήθηκε από υποστηρικτές του Μπερίσα και συνελήφθη από την αστυνομία.

Στον πρώην πρόεδρο και πρωθυπουργό Μπερίσα έχει επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ για φερόμενη διαφθορά. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.