Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Αθήνα απαντά στον Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται»

«Η Ελλάδα ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται», απαντά στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου η Αθήνα, μετά τις νέες εμπρηστικές δηλώσεις του, αλλά κα...





«Η Ελλάδα ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται», απαντά στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου η Αθήνα, μετά τις νέες εμπρηστικές δηλώσεις του, αλλά και τις απειλές που «εκτοξεύει» εναντίον της χώρας μας.

Ο υφυπουργός παρά των πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, επαναλαμβάνει πως η ελληνική κυβέρνηση πολιτεύεται με αποκλειστικό γνώμονα το διεθνές δίκαιο και τα εθνικά συμφέροντα, απαντώντας έτσι εμμέσως και στα περί ενδεχόμενης επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων που «ενόχλησαν» τον Τσαβούσογλου.

Ολόκληρη η δήλωση – απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου είναι η ακόλουθη:

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου

«Η Ελληνική Κυβέρνηση πολιτεύεται με αποκλειστικό γνώμονα το διεθνές δίκαιο και τα εθνικά συμφέροντα. Δεν ετεροπροσδιορίζεται επ’ ουδενί, πόσο μάλλον στα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Η τακτική των απειλών και των προκλήσεων, στην οποία επιδίδεται η Τουρκία, είναι απολύτως αδιέξοδη, αφού η Ελλάδα ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται. Θα ήταν χρήσιμο οι Τούρκοι αξιωματούχοι να αναλογιστούν το αδιέξοδο και να μην συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο και τη νέα χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.