Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο – σοκ από το φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου – Μάχη για τη ζωή του δίνει ο υπάλληλος καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε

Ένας άνθρωπος παλεύει να κρατηθεί στη ζωή μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Σουνίου.  Ήταν ξημερώματα Παραμονής Χριστουγέννων ...



Ένας άνθρωπος παλεύει να κρατηθεί στη ζωή μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Σουνίου. 

Ήταν ξημερώματα Παραμονής Χριστουγέννων όταν ο 52χρονος, που είναι πατέρας δύο παιδιών, βρισκόταν στην πίσω πλευρά του απορριμματοφόρου για να μαζέψει τα σκουπίδια από έναν κάδο στη λεωφόρο Σουνίο, όταν ένα αυτοκίνητο, που το οδηγούσε ένα νεαρός, συγκρούστηκε πάνω στο όχημα του δήμου.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι στο ΚΑΤ. Ο ίδιος έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά να αναβοσβήνουν τα φώτα του απορριμματοφόρου, ενώ στη συνέχεια διακρίνεται το αυτοκίνητο που πέφτει πάνω στον άτυχο εργαζόμενο.

Ο άτυχος υπάλληλος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου υπαλλήλου στο νοσοκομείο βρίσκονται οι συνάδελφοί του καθώς και ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, με πολλούς συνεργάτες του.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.