Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γύθειο Λακωνίας: Στο Αυτόφωρο μετά από επεισόδιο με γειτόνισσα του, ο Στέφανος Χίος

      Χριστούγεννα στο κρατητήριο, για τον εκδότη, μετά από επεισόδιο που προκάλεσε και μήνυση που του υποβλήθηκε στο Γύθειο της Λακωνίας, ...

     



Χριστούγεννα στο κρατητήριο, για τον εκδότη, μετά από επεισόδιο που προκάλεσε και μήνυση που του υποβλήθηκε στο Γύθειο της Λακωνίας, από όπου κατάγεται ο δημοσιογράφος

Φραστικό επεισόδιο με γειτόνισσα του (25/12-15.00), στο Γύθειο Λακωνίας, όπου είχε μεταβεί για τις γιορτές, ο Στέφανος Χίος προκάλεσαν τη σύλληψή του, μετά από μήνυση που υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα σε βάρος του. Ο εκδότης σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr, για λόγο που δεν έχει αποσαφηνιστεί, απευθύνθηκε με ύβρεις και χαρακτηρισμούς σε γειτόνισσά του, η οποία υπέβαλλε μήνυση κι ενεργοποιήθηκε το Αυτόφωρο. Ο δημοσιογράφος εντόπισθηκε και συνελήφθη να πίνει καφέ σε κεντρική πλατεία και οδηγήθηκε στη ΔΑ Λακωνίας.

Στην κατοχή του Στέφανου Χίου εντόπισθηκε και κατασχέθηκε όπλο, για το οποίο εξετάζεται αν κατέχει νόμιμη άδεια οπλοκατοχής καθώς στο παρελθόν η άδεια που του είχε χορηγηθεί, είχε ανακληθεί, μετά από ένοπλο επεισόδιο που είχε προκαλέσει, με πυροβολισμούς σε βάρος δικαστικού επιμελητή όταν πήγε να τους κάνει επίδοση εξωδίκου.

Ο Στέφανος Χίος έχει τεθεί υπό κράτηση και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Σπάρτης, ο οποίος και θα αποφανθεί για την ποινική μεταχείρισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.