Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα τροπή στο «ραντεβού» για ξύλο στο Χαλάνδρι – Γιατί συγκρούστηκαν άγρια οι παρέες των ανηλίκων Η... συνέχεια μίας καλοκαιρινής διαμάχης

  Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της άγριας συμπλοκής μεταξύ ανηλίκων λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (29/12) στο Χαλάνδρι, καθώς οι ...

 



Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της άγριας συμπλοκής μεταξύ ανηλίκων λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (29/12) στο Χαλάνδρι, καθώς οι εμπλεκόμενοι φέρονται να κατέθεσαν ότι δεν ήταν οπαδικοί οι λόγοι του «ραντεβού» αλλά… συνέχεια μίας καλοκαιρινής διαμάχης για ένα κορίτσι.



Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι στη Λούτσα, όταν σε μια παραλία της περιοχής η μία από τις δύο παρέες είχαν εντοπίσει μια νεαρή κοπέλα που έκανε μπάνιο και άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους, για ποιος θα την διεκδικήσει.

Οι… καυγάδες και οι προκλήσεις συνεχίστηκαν για μήνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι έτσι αποφάσισαν να κλείσουν «ραντεβού» για να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους με ξύλο.

Το αποτέλεσμα ήταν δύο ανήλικοι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι από μαχαίρι (σ.σ. ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό) και οκτώ άτομα να συλληφθούν. Η προανάκριση συνεχίζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.