Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αστείρευτη αγάπη... Μόσχα: Συνάντηση υπουργών Άμυνας Ρωσίας, Τουρκίας και Συρίας!

Ο υπουργός Άμυνας Χουλουσία Ακάρ, Ο πρόεδρος Οργανισμού Πληροφοριών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σ...





Ο υπουργός Άμυνας Χουλουσία Ακάρ, Ο πρόεδρος Οργανισμού Πληροφοριών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Σόιγκου και ο υπουργός Άμυνας της Συρίας Αλί Μαχμούντ Αμπάς συναντήθηκαν με τους επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Συρίας στη Μόσχα.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η συριακή κρίση, το προσφυγικό πρόβλημα και οι κοινές προσπάθειες για την καταπολέμηση όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Συρία.

Ως αποτέλεσμα της συνάντησης, η οποία ήταν σε εποικοδομητικό κλίμα, συμφωνήθηκε η συνέχιση των τριμερών συναντήσεων για τη διασφάλιση και διατήρηση της σταθερότητας στη Συρία και στην περιοχή συνολικά.

Στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας σχετικά με τη συνάντηση Τουρκίας-Συρίας-Ρωσίας στη Μόσχα, αναφέρει ότι «συζητήθηκε η συριακή κρίση, η λύση του προσφυγικού προβλήματος και οι κοινές προσπάθειες για την καταπολέμηση των εξτρεμιστικών ομάδων στη Συρία».

«Μετά τη συνάντηση, τα μέρη επέστησαν την προσοχή στον εποικοδομητικό χαρακτήρα του διαλόγου που διεξάγεται σε αυτή τη μορφή και στην ανάγκη συνέχισής του προκειμένου να σταθεροποιηθεί περαιτέρω η κατάσταση στη Συρία και την περιοχή στο σύνολό της».

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι πρότεινε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να δημιουργήσει έναν τριμερή μηχανισμό για την αναβίωση της διπλωματίας μεταξύ Άγκυρας και Δαμασκού.

Η Τουρκία φέρεται να επιδιώκει τη συναίνεση της Συρίας για να εισβάλλει στη βόρεια Συρία κατά των Κούρδων.
--
The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.