Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σπείρα ξάφριζε ηλικιωμένους στη Βόρεια Ελλάδα - Τους αγκάλιαζαν και τους έκλεβαν κολιέ

    Στη σύλληψη ζευγαριού κλεφτών προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικοί του Τμήματος Καβάλας οι οποίοι ερευνούσαν εδώ και μήνε...

   



Στη σύλληψη ζευγαριού κλεφτών προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικοί του Τμήματος Καβάλας οι οποίοι ερευνούσαν εδώ και μήνες τη δράση τους με θύματα ηλικιωμένους.



Από τον περασμένο Αύγουστο, ο 39χρονος «ποντικός» και η 33χρονη σύντροφός του ταξίδευαν σε διάφορες πόλεις της Βορείου Ελλάδας προκειμένου να εντοπίσουν τα θύματά τους, κυρίως ηλικιωμένους.

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης, οι κλέφτες προσεγγίζαν τους υποψήφιους στόχους τους με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος ενώ η 33χρονη κατέβαινε από το όχημα και έπιανε κουβέντα μαζί τους.

Στη συνέχεια, παριστάνοντας πως είναι γνωστή τούς αγκάλιαζε την ώρα που έκλεβε από το λαιμό τους ακριβά κολιέ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το ζευγάρι των «ελαφροχέρηδων» από το καλοκαίρι είχε καταφέρει να κλέψει με αυτό τον τρόπο 18 κοσμήματα με τη συνολική αξία τους να ξεπερνά τα 14 χιλιάδες ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήσαν οι αστυνομικοί στο σπίτι τους στην Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο, χρυσές αλυσίδες λαιμού που είχε αρπάξει ως λεία το ζευγάρι.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.