Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κως: 28χρονη κατήγγειλε 58χρονο για σεξουαλική παρενόχληση

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο, η τοπική Αστυνομία στην Κω αντιμετώπισε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, αυτή τη φορά με δράστ...





Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο, η τοπική Αστυνομία στην Κω αντιμετώπισε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, αυτή τη φορά με δράστη έναν 58χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου υπέβαλε καταγγελία μια 28χρονη, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.



Όπως κατέθεσε στην Ασφάλεια η νεαρή γυναίκα, ενώ βρισκόταν σε ένα κέντρο ανακύκλωσης αυτοκινήτων, μπήκε σε αυτό ένας άγνωστός της άνδρας που της έκανε ασελγείς χειρονομίες και ανήθικες προτάσεις. Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος διέθετε κάμερες που κατέγραψαν το περιστατικό και οι αστυνομικοί παρέλαβαν το οπτικό υλικό, από το οποίο ταυτοποιήθηκε ο 58χρονος που εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω με τις κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Είχε προηγηθεί, το μεσημέρι της Πέμπτης, σύλληψη ενός 34χρονου αλλοδαπού ο οποίος παρενόχλησε μια 20χρονη το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια συναυλίας που βρισκόταν σε εξέλιξη στην πλατεία Ελευθερίας της Κω. Η νεαρή κοπέλα τον αντιλήφθηκε να έχει ανοίξει το παντελόνι του και να ακουμπά πίσω της το μόριό του, ωστόσο κράτησε την ψυχραιμία της και κατάφερε να φωτογραφίσει με το κινητό της τον δράστη, ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί. Αμέσως παρέδωσε τις φωτογραφίες του στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι τον ταυτοποίησαν, τον εντόπισαν ύστερα από αναζητήσεις και του πέρασαν χειροπέδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.