Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρομακτικές εικόνες στα Λιόσια: Ληστής σημάδεψε μητέρα και βρέφος

    Μια τρομακτική ληστεία εκτυλίχθηκε σε μίνι μάρκετ στα Λιόσια, όπου ο δράστης δεν δίστασε, προκειμένου να αρπάξει χρήματα, να σημαδέψει ...

   



Μια τρομακτική ληστεία εκτυλίχθηκε σε μίνι μάρκετ στα Λιόσια, όπου ο δράστης δεν δίστασε, προκειμένου να αρπάξει χρήματα, να σημαδέψει με το όπλο του μητέρα και το νεογέννητο μωρό που είχε στην αγκαλιά της

Στο βίντεο που έφερε ο Alpha στη δημοσιότητα, ο ληστής πλησιάζει στο ταμείο με μάσκα, καπέλο και γυαλιά ηλίου και πηγαίνει απευθείας στη γυναίκα που ήταν εκεί, απαιτώντας τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Όταν είδε δίπλα μία γυναίκα με το μωρό στα χέρια της, δεν δίστασε να στρέψει το όπλο πάνω στο βρέφος, για να πανικοβάλει ακόμη περισσότερο την υπάλληλο και να την αναγκάσει να του δώσει τα χρήματα.

«Ποιος άνθρωπος, με τι ψυχή σημαδεύει ένα βρέφος; Τι του έκανε για να το σημαδεύει με τέτοιο μίσος; Για 200 ευρώ;», λέει η σοκαρισμένη μητέρα στον Alpha.

«Τεράστιο σοκ. Μόνο η σκέψη ότι η οικογένειά σου απειλείται. Η κόρη μου, 4,5 ετών, το βίωσε όλο αυτό και ακόμη και σήμερα μιλάει γι’ αυτό», είπε η υπάλληλος.

Η αστυνομία εκτιμά πως ο δράστης είχε συνεργό και θεωρεί πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που έκαναν ληστεία σε άλλο μίνι μάρκετ στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.