Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κατά την διάρκεια της καταδίωξης δύο φορές προσπάθησε να εμβολίσει την μηχανή με τους συναδέλφους Αστυνομικούς που ήταν μπροστά»...!!!

Βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου στην οδό Μοναστηρίου της Θεσσαλονίκης, δόθηκε στη δημοσιότητα. Στα πλάνα φαίν...





Βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου στην οδό Μοναστηρίου της Θεσσαλονίκης, δόθηκε στη δημοσιότητα. Στα πλάνα φαίνεται η στιγμή που ο 16χρονος, αφού έχει βάλει βενζίνη στο φορτηγάκι του, αποχωρεί από το σημείο χωρίς να πληρώσει.

Στη συνέχεια του βίντεο, φαίνεται ο υπάλληλος να βρίσκεται εντός του χώρου του βενζινάδικου και να ειδοποιεί τους αστυνομικούς που καθόντουσαν μέσα για το τι συνέβη και πως ο νεαρός αποχώρησε χωρίς να του πληρώσει το αντίτιμο των 20 ευρώ για τη βενζίνη που έβαλε στο όχημα του.

Οι αστυνομικοί άμεσα κινητοποιούνται και λίγη ώρα μετά ξεκίνησε η καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 16χρονου Ρομά ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται πως ο αστυνομικός που φέρεται να πυροβόλησε τον 16χρονο τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του.

Τι φέρεται να δήλωσε ο αστυνομικός

«Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης δυο φορές προσπάθησε να εμβολίσει τη μηχανή με τους συναδέλφους αστυνομικούς που ήταν μπροστά και αριστερά του οχήματος. Πυροβόλησα μια δυο φορές στον αέρα και μια προς την πλευρά που ήταν το όχημα και όλα αυτά την ώρα που ήμασταν εν κινήσει και το όχημα επιχειρούσε να εμβολίσει και πάλι την προπορευόμενη μηχανή με τους συναδέλφους…» φέρεται να δήλωσε ο αστυνομικός.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.