Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μόνο το 25% των Ρώσων θέλει να συνεχιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία

   Απόρρητη έρευνα που διεξήγαγε το Κρεμλίνο, δείχνει ότι το 55% των Ρώσων πολιτών επιθυμεί να ξεκινήσουν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με ...

  




Απόρρητη έρευνα που διεξήγαγε το Κρεμλίνο, δείχνει ότι το 55% των Ρώσων πολιτών επιθυμεί να ξεκινήσουν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με το Κίεβο και μόλις 25% των Ρώσων συμφωνούν να συνεχιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία. Κάποια από τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκοπήσης, αποκαλύπτει ο Guardian, σημειώνοντας ότι τη συγκεκριμένη έρευνα την ανέλαβε η ιστοσελίδα Meduza, η οποία έχει έδρα την Λάτβια και ασχολείται με θέματα της Ρωσίας. Επιπλέον παρέχει πληροφορίες στη Ρωσία και στις μυστικές της υπηρεσίες.


Παρόμοια ευρήματα είχε και η κορυφαία εταιρία δημοσκοπήσεων στη Ρωσία, Levada Center. Σε έρευνα του Νοεμβρίου, το 53% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θέλουν να ξεκινήσουν οι ειρηνευτικές διαδικασίες. Ωστόσο, το 41% ήταν υπέρ της συνέχισης του πολέμου ενώ, το 6% δήλωνε αναποφάσιστο. Στο ερωτηματολόγιο, συμμετείχαν 1600 άνθρωποι και το περιθώριο απόκλισης και λάθους ήταν περίπου στο 3,4%.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.