Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία στο Μαρούσι: Ιατροδικαστής θα εξετάσει την 17χρονη – «Της είπε να χωρίσουν» κατέθεσε η μητέρα της

  Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 22χρονης στο Μαρούσι η οποία έπεσε νεκρή από το μαχαίρι της 17χρονης φίλης της. Από την πρώτη στ...

 


Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 22χρονης στο Μαρούσι η οποία έπεσε νεκρή από το μαχαίρι της 17χρονης φίλης της. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, πολλοί αναρωτήθηκαν για το πώς έφτασε ένα ανήλικο κορίτσι να αρπάξει ένα μαχαίρι και να σφάξει την φίλη της.

Η οικογένεια της 17χρονης δράστιδος δίνει ξεκάθαρη ερωτική διάσταση στο έγκλημα...

Η 17χρονη που σκότωσε την 22χρονη στο Μαρούσι, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι σε θέση να καταθέσει. Έως τώρα, έχει καταθέσει μόνο η μητέρα της ανήλικης, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη της πάσχει από βαριά ασθένεια και πρέπει να παίρνει τα χάπια της.

Σήμερα αναμένεται ιατροδικαστής να εξετάσει την 17χρονη δράστιδα.

Η μητέρα της κατέθεσε ότι γνωρίζει πως το τελευταίο διάστημα η 22χρονη είχε ζητήσει από την 17χρονη να σταματήσουν να βλέπονται.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας στον ΣΚΑΙ, «τα πρώτα σημάδια, τα πρώτα λόγια και οι αφηγήσεις δείχνουν ότι πίσω από το έγκλημα κρύβεται η ερωτική αντιζηλία». Όπως υποστήριξε ο κ. Μπαλάσκας, «τα δύο κορίτσια είχαν σχέση και πάνω σε έναν καβγά ερωτικής αντιζηλίας η 17χρονη πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα και κατάφερε στην 22χρονη πολλαπλά χτυπήματα στον σβέρκο και μπροστά στον λαιμό».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.