Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά!

    Σε κατ΄οίκον περιορισμό θα παραμείνει ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Σύ...

   



Σε κατ΄οίκον περιορισμό θα παραμείνει ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστεί. Ο μεν ανακριτής ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο δε εισαγγελέας ζήτησε την προσωρινή του κράτηση μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Τη διαφωνία θα λύσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, το προσεχές χρονικό διάστημα. Έως τότε ο κατηγορούμενος θα παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Από νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις από Ρομά μπροστά στα δικαστήρια. Το σύνθημα που κυριαρχεί είναι: «Δεν ήταν η βενζίνη, δεν ήταν τα λεφτά, ο μπάτσος πυροβόλησε γιατί ήταν Ρομά». Κάποιοι από αυτούς κρατούν φωτογραφίες του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στην εντατική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.