Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αρτέμιδα: «Με συντονισμό το (100) και αυτοθυσία των 8 ΔΙΑΣ μας συνόδευαν, άνοιγαν το δρόμο υποδειγματικά μέσα στην κίνηση»

Αρτέμιδα Μαιευτήριο”Ρέα” σε 15λεπτα, συνοδεία πληρωμάτων της ΔΙΑΣ για τη μητέρα και το μωρό της, με δημόσιο ευχαριστήριο από το μαιευτήρα π...





Αρτέμιδα Μαιευτήριο”Ρέα” σε 15λεπτα, συνοδεία πληρωμάτων της ΔΙΑΣ για τη μητέρα και το μωρό της, με δημόσιο ευχαριστήριο από το μαιευτήρα που τη συνόδευε



Το περιστατικό γνωστοποίησε ο Γυναικολόγος – Μαιευτήρας Οδυσσέας Σαββούρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, και αναφέρει, «Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για την ομάδα ΔΙΑΣ! Απο την Αρτέμιδα στο “Ρέα” σε ένα 15λεπτο πραγματικά πετοντας με την πολύτιμη βοήθεια τους! Απίστευτος συντονισμός του κέντρου (100) που κάλεσα για να μας συνοδεύσουν αλλά κυρίως με αυτοθυσία των 8 αστυνομικών που μας συνόδευαν και άνοιγαν το δρόμο υποδειγματικά μέσα στην κίνηση. Η μαμά και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας… (2.100γρ το θηριακι που άντεξε)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΥ!!!

Υ.Γ. Να σημειώσω ότι αφού φτάσαμε έκατσαν έξω από το νοσοκομείο πολύ ώρα και ρωτούσαν συνέχεια πως είναι η μαμά και το μωρό!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΙ !!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.