Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α/ΓΕΕΘΑ: Οι Ουρανοί είναι δικοί μας – «Έκοψαν την ανάσα» μαχητικά της ΠΑ στον Φλοίσβο με «viral» Rafale και F-16 [vids, pics]

Σε ανάρτηση προχώρησε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για την αεροπορική επίδειξη στον Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου. Η εντυπωσιακή εκ...



Σε ανάρτηση προχώρησε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για την αεροπορική επίδειξη στον Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου. Η εντυπωσιακή εκδήλωση έγινε παρουσία πλήθους κόσμου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ.



Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή του από την αεροπορική επίδειξη που διεξήχθη στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την ευκαιρία του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης στην επίδειξη συμμετείχαν όλοι οι τύποι των αεροσκαφών της Πολεμικής μας Αεροπορίας, οι ομάδες αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς», T-6A «Δαίδαλος», το επετειακό αεροσκάφος Spitfire και πολιτικά αεροσκάφη των εταιριών «Sky Express» και «Aegean Airlines».

Δείτε τα «viral» βίντεο και εκπληκτικά στιγμιότυπα:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.