Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Αλλάχ σώσε την Κωνσταντινούπολη»! Ο Έλληνας θεός «Κράτος» στο μετρό Πόλης! - Διαφήμιση PlayStation εξαγρίωσε ισλαμιστές!

 Διαφήμιση για το νέο παιχνίδι του PlayStation, God of War Ragnarök, εξαγρίωσε Τούρκους ισλαμιστές, οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον δήμα...



 Διαφήμιση για το νέο παιχνίδι του PlayStation, God of War Ragnarök, εξαγρίωσε Τούρκους ισλαμιστές, οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης.



Οι διαφημίσεις στο μετρό της Κωνσταντινούπολης, που έκαναν την εμφάνισή τους πριν από μερικές ημέρες, εξαγρίωσαν μία μερίδα Τούρκων πολιτών, οι οποίοι παρερμήνευσαν τα εικαστικά του παιχνιδιού για προώθηση… Έλληνα θεού.

Η σειρά God of War του PlayStation ξεκίνησε το 2005 και είναι μία από τις δημοφιλέστερες της Sony. Στις 9 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε το νέο παιχνίδι της σειράς, το God of War Ragnarök, στο οποίο πρωταγωνιστεί και πάλι ο Kratos, ο Έλληνας θεός, που πλέον εξερευνά τη σκανδιναβική μυθολογία.

Φαίνεται πως κάποιοι γνώριζαν εν μέρει την ιστορία του παιχνιδιού, όμως δεν αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται περί φανταστικού χαρακτήρα και απευθείας έβαλαν στο στόχαστρό τους τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, για την επιλογή αυτή.

Εξαγριωμένοι με τον «Έλληνα θεό» κάποιοι Τούρκοι πολίτες

«Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ο Εκρέμ Ιμάμογλου έχει φωτογραφίες τού λεγόμενου Έλληνα θεού Kratos στο μετρό! Ω ΚΥΡΙΕ, σώσε την Κωνσταντινούπολη», γράφει ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας του Εθνικού Κινήματος Επιβίωσης, Μουράτ Σαχίν, στο Twitter.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναρτώνται αντίστοιχες διαφημίσεις στο μετρό της Κωνσταντινούπολης, αφού το ίδιο είχε γίνει και με προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, το 2010.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.