Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Kούρδοι του SDF (Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις) παρέδωσαν 50 μέλη του ISIS στο Ιράκ

   Οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) παρέδωσαν περισσότερα από 50 μέλη του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), που κρατού...

  



Οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) παρέδωσαν περισσότερα από 50 μέλη του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), που κρατούνταν σε φυλακές των SDF στη βορειοανατολική Συρία, στην ιρακινή Διεύθυνση Πληροφοριών και Αντιτρομοκρατίας, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR).

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στην επαρχία της Νινευή μέσω της συνοριακής διέλευσης Αλ Ουαλίντ, πρόσθεσε η ιστοσελίδα που εδρεύει στο Λονδίνο.

Την Κυριακή ο πρωθυπουργός Μουχάμαντ Σία Αλ Σουντάνι προήδρευσε σε συνάντηση με αξιωματούχους ασφαλείας και πληροφοριών για να συζητηθεί ο επαναπατρισμός και η επανεγκατάσταση Ιρακινών υπηκόων που κρατούνται στο διαβόητο στρατόπεδο οικογενειών τζιχαντιστών Αλ Χολ στη βορειοανατολική Συρία.

Τον περασμένο μήνα, ο Καρίμ Αλ Νούρι, αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Εκτοπισμού, είπε στα κρατικά μέσα ενημέρωσης ότι η ιρακινή κυβέρνηση έχει μέχρι στιγμής επαναπατρίσει περισσότερες από 900 οικογένειες από τον καταυλισμό Αλ Χολ στη βορειοανατολική Συρία, σημειώνοντας ότι σχεδόν το 80% των Ιρακινών υπηκόων που βρίσκονταν στο στρατόπεδο έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.