Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κακοκαιρία «EVA»: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα την Κυριακή – Προσοχή στις μετακινήσεις

Η κακοκαιρία «EVA» έφτασε και στη χώρα μας και σφυροκοπά από το μεσημέρι του Σαββάτου την Δυτική Ελλάδα, τα νησιά του Ιουνίου και τα δυτικά...





Η κακοκαιρία «EVA» έφτασε και στη χώρα μας και σφυροκοπά από το μεσημέρι του Σαββάτου την Δυτική Ελλάδα, τα νησιά του Ιουνίου και τα δυτικά της Πελοποννήσου και από εχθές τη νύχτα και την Αττική. 

Το 112 έχει ηχήσει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας και στην Αττική καθώς οι μετεωρολόγοι περιμένουν πως από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής το λεκανοπέδιο θα δεχθεί έντονες βροχοπτώσεις αλλά και χαλαζοπτώσεις. Το μήνυμα καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Συγκεκριμένα αναφέρει:« Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από αργά το βράδυ του Σαββάτου 5/11/2022 ως απόγευμα της Κυριακής 6/11/2022 στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena».

Η κακοκαιρία «EVA» θα ταλαιπωρήσει την χώρα μας μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής οπότε και τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.