Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μετά από σήμα της CIA στην ΕΥΠ, δυο αεροπλάνα της Emirates συνοδεία F-16 προσγειώθηκαν στο «Ελ.Βενιζέλος»!

   Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μετά από έλεγχο και των δύο αεροπλάνων ο συναγερμός στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" έληξε... Στο διεθνές ...

  


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μετά από έλεγχο και των δύο αεροπλάνων ο συναγερμός στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" έληξε...

Στο διεθνές αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στην Αθήνα επέστρεψε εκτάκτως και προσγειώθηκε στις 21:56 η πτήση ΕΚ 209 της Emirates με 228 επιβάτες και 18μελές πλήρωμα, που απογειώθηκε στις 17.30 και είχε προορισμό τη Νέα Υόρκη.


Όλα ξεκίνησαν όταν η CIA έστειλε την πληροφορία στην ΕΥΠ ότι σε μια από τις δύο πτήσεις της Emirates επιβαίνει ύποπτος Άραβας επιβάτης που ίσως να προκαλούσε κάποιο πρόβλημα. Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση με την πτήση για Ντουμπάι να μην απογειώνεται ποτέ.

Οι επιβάτες ενώ ήταν στο αεροσκάφος και ετοιμάζονταν για την απογείωση ειδοποιήθηκαν ότι η διαδικασία σταματά και πρέπει να αποβιβαστούν παίρνοντας μαζί τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Όπως ήταν φυσικό στο αεροδρόμιο σήμανε συναγερμός με την αστυνομία και την αντιτρομοκρατική να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Οι επιβάτες της πτήσης για Ντουμπάι αντί να πάνε σε αίθουσα αναμονής, υποβλήθηκαν σε εξονυχιστικό έλεγχο παρουσία αστυνομικών, και στη συνέχεια το αεροσκάφος αναχώρησε.

Η Δεύτερη πτήση...  

Λίγο πριν από τις 10 το βράδυ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας και η δεύτερη πτήση της Emirates που αναχώρησε για τη Νέα Υόρκη και ο πιλότος έλαβε ειδοποίηση να επιστρέψει στην Αθήνα.

Πρόκειται να ακολουθηθεί η ίδια ακριβώς διαδικασία με έλεγχο των επιβατών, των αποσκευών τους και του αεροσκάφους. Οι αστυνομικοί θα ανέβουν στο αεροσκάφος με σκυλιά προκειμένου να ελέγξουν το αεροπλάνο ενώ θα ερευνηθούν και οι επιβάτες της πτήσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.