Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαλκίδα: Ληστές με κλεμμένη μηχανή χτύπησαν πεζή

Δυο άνδρες λήστεψαν μια γυναίκα στην Χαλκίδα, από την οποία αφού την χτύπησαν απέσπασαν την τσάντα της που περιείχε το προρτοφόλι της με χρ...





Δυο άνδρες λήστεψαν μια γυναίκα στην Χαλκίδα, από την οποία αφού την χτύπησαν απέσπασαν την τσάντα της που περιείχε το προρτοφόλι της με χρηματικό ποσό, το κινητό της και διάφορα προσωπικά έγγραφα.




Οι δύο Έλληνες ηλικίας, 43 και 22 χρόνων, εντοπίστηκαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή τους τις κουκούλες που φορούσαν κατά τη διάρκεια της ληστείας και τους πέρασαν χειροπέδες.

Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση που ανέλαβε η Ασφάλεια, οι δράστες είχαν κλέψει τη μοτοσικλέτα λίγη ώρα νωρίτερα για να τη χρησιμοποιήσουν στη ληστεία.

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα δόθηκε στον κάτοχό της, ενώ στην κατοχή του ενός από τους δυο κατασχέθηκε το κινητό που είχαν αρπάξει από την γυναίκα και της αποδόθηκε.

Οι δύο κακοποιοί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία και κλοπή τροχοφόρου κατά συναυτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.