Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λήμνος: Απάτη με θύμα γυναίκα – Της άδειασαν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς να ξέρει από πού της ήρθε

Ένα δίδυμο κρυβόταν πίσω από την απάτη με θύμα την άτυχη γυναίκα. Η Λήμνος στο επίκεντρο μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας στη Μύ...





Ένα δίδυμο κρυβόταν πίσω από την απάτη με θύμα την άτυχη γυναίκα. Η Λήμνος στο επίκεντρο μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας στη Μύρινα…



Η Λήμνος ήταν το νησί που αποφάσισαν να χτυπήσουν. Ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός έστησαν απάτη με θύμα μια 70χρονη κάτοικο του νησιού. Οι δράστες κατάφεραν να μεταφέρουν διαδικτυακά 5.500 ευρώ, από τραπεζικό λογαριασμό της άτυχης γυναίκας. Η εξιχνίαση στη Μύρινα ήρθε μετά από σχεδόν 8 μήνες. Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους και συμπλήρωσαν τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης, η οποία διαπράχθηκε πριν από 8 μήνες περίπου, σε βάρος 70χρονης Ελληνίδας κατοίκου της Λήμνου. Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση, δύο άτομα (Έλληνας και αλλοδαπός), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης με υπολογιστή.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με συγγενικό πρόσωπο της 70χρονης και προσποιούμενος τον φαρμακοποιό, κατάφερε να αποσπάσει στοιχεία πρόσβασης μέσω διαδικτύου σε τραπεζικό λογαριασμό της παθούσας, από τον οποίο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, τα χρήματα μεταφέρθηκαν σε λογαριασμό του αλλοδαπού δράστη, ενώ η παραπάνω τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε από τηλεφωνική σύνδεση του Έλληνα δράστη. Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.