Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έπεσε γεμιστήρας αστυνομικού στα Εξάρχεια κατά την διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας

  Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (4/11) στο κέντρο της Αθήνας, όταν στη συγκέντρωση κατά της κρατικής βίας και της κατασκευή...

 



Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (4/11) στο κέντρο της Αθήνας, όταν στη συγκέντρωση κατά της κρατικής βίας και της κατασκευής του μετρό στα Εξάρχεια.



Οι μάχες των διαδηλωτών με τα ΜΑΤ ξεκίνησαν από τα Προπύλαια και συνεχίστηκαν στα Εξάρχεια, με βόμβες μολότοφ, χημικά και κρότου λάμψης να συνθέτουν το σκηνικό.

Κατά τη διάρκειά των επεισοδίων, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Newsbeast, ο γεμιστήρας ενός αστυνομικού έπεσε στα σκαλιά εισόδου μίας πολυκατοικίες.

Το περιστατικό συνέβη όταν η αστυνομία προσπαθούσε να μπει στην πολυκατοικία όπου είχε εντοπίσει κάποια άτομα που φέρονται να ήταν στην πορεία και εκείνα αντιστάθηκαν. Πάνω στην ένταση ο γεμιστήρας έπεσε από τον αστυνομικό, ενώ και μερικές από τις σφαίρες βρέθηκαν στον δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο αργότερα άγνωστος φέρεται να πήρε τον γεμιστήρα και τις σφαίρες από το σημείο και να εξαφανίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.