Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κιβωτός του Κόσμου: Καταγγελία-σοκ για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου – Προκαταρκτική έρευνα

   Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τις συνθήκες διαβίωσης στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου...

  



Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τις συνθήκες διαβίωσης στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Αθήνα, έπειτα από καταγγελία που έγινε στον «Συνήγορο του Πολίτη» για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Η καταγγελία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η οποία διέταξε προκαταρκτική εξέταση που την ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγελίες στον «Συνήγορο του Πολίτη» έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο από έναν 19χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος δεν διαμένει πλέον στη δομή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατήγγειλε πως όταν ήταν 15-16 ετών ένας συγκεκριμένος υπάλληλος της δομής της Κιβωτού του Κόσμου ασέλγησε σε βάρος του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος, ο οποίος την Τετάρτη πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων για να καταθέσει, υποστήριξε επίσης, ότι γνωρίζει κι άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματα ασέλγειας από άλλους εργαζομένους της Κιβωτού του Κόσμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 19χρονος φέρεται να έχει δώσει και ονόματα παιδιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν από τις Αρχές για να καταθέσουν.

Ακόμη, ο 19χρονος κατήγγειλε ότι γνωρίζει πως ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και σε σπίτια του εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού σε άλλες πόλεις της χώρας. Συγκεκριμένα, ελέγχονται τέσσερις δομές της Κιβωτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.