Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δείτε βίντεο: Συμμορίτης άπλυτος σκαρφαλώνει σε ΙΧ και σπάει με κλωτσιές το παρμπρίζ!

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που έκαναν διάφορες συλλογικότητες που αντιδρού...



Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που έκαναν διάφορες συλλογικότητες που αντιδρούν στην κατασκευή σταθμού μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ περίπου στις 20:15 ανακοινώθηκε στα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια ότι μπορούν να κάνουν πορεία καταλαμβάνοντας μόνο μια λωρίδα της Πανεπιστημίου ώστε να μην κλείσει τελείως η κυκλοφορία. Οι συγκεντρωμένοι αντέδρασαν πετώντας μπογιές, πυροσβεστήρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, που με την σειρά τους απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών, ενώ η ένταση και τα επεισόδια συνεχίστηκαν στους δρόμους γύρω από τα Εξάρχεια.

Στην συνέχεια οι άγνωστοι κατέφυγαν μέσω της οδού Ασκληπιού προς τα Εξάρχεια, ενώ έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και τους χρησιμοποίησαν σαν οδοφράγματα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 15 προσαγωγές ατόμων.

Η ΕΡΤ εξασφάλισε βίντεο – ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφηκε η μανία με την οποία ένας εκ των αντιεξουσιαστών επιτέθηκε σε οδηγό, σπάζοντας με κλωτσιές το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.