Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κως: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και άσεμνες πράξεις σε τρεις μαθήτριες

   Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό περιοριστικού όρους Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (15/11) ...

  



Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό περιοριστικού όρους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (15/11) αφέθηκε ο 35χρονος ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει 13χρονη μαθήτρια και ενήργησε άσεμνες πράξεις σε δύο 14χρονος σε Γυμνασιακή χοροεσπερίδια, στο νησί της Κω.



Οι Περιοριστικού Όροι που του επιβλήθηκαν περιλαμβάνουν την καταβολή εγγυοδοσίας ποσού €5.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση συναναστροφής με ανήλικα παιδιά αλλά και προσέγγισης των τριών ανηλίκων μαθητριών.

Σε βάρος του 35χρονου, είχε ασκηθεί Ποινική Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες σε βάρος του, καθώς αιτιολόγησε την πράξη του λόγων κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοολούχων ποτών στο μαγαζί που ήταν σε εξέλιξη η Γυμνασιακή ετήσια χοροεσπερίδα, καθώς ισχυρίστηκε παράλληλα ότι όταν εισήλθε στο χώρο ως θαμώνας, δεν αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για κλειστή μαθητική εκδήλωση.

Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό) και με αυτήν οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση. Ως συνήγοροι υπεράσπισης παραστάθηκαν η Παρασκευή Περρή και ο Ιωάννης Γλύκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.