Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή για τον Μάνο Παπαγιάννη - Ένοχος για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης

  Σήμερα, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε η δίκη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, σχετικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού, το ...

 



Σήμερα, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε η δίκη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, σχετικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού, το οποίο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πετάει πετάει» στο θέατρο Χυτήριο το 2018.

Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης, για το οποίο κατηγορήθηκε από την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τέσσερις μήνες με αναστολή.

Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, με την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη, ωστόσο να καταθέτει έφεση επί της απόφασης.

Υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Ρέα Τουτουντζή, η Κόνι Μεταξά και η Κάτια Νικολαΐδου, ενώ υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος κι ένας τεχνικός της παράστασης.

Από το πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη δεν έλειψε η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη η οποία ήταν και μάρτυρας υπεράσπισής του.

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά την απόφαση του δικαστηρίου και ανέφερε: «Χαίρομαι πολύ που διακιώνομαι μετά από 4 χρόνια. Που δεν το έβαλα κάτω. Που το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτό τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Παρόλο που δέχτηκα μήνυση, για να λυγίσω και να μην μιλήσω, δεν το έβαλα κάτω. Ευχαριστώ τονδικηγόρος και τους μάρτυρες που δεν λύγισαν από τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Η αλήθεια πάντα θα λάμπει».

Με τη σειρά του ο Μάνος Παπαγιάννης εμφανίστηκε χαμογελαστός, ενώ δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στην ηθοποιό: «Εγώ δεν έχω να πω πολλά παιδιά. Ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά κι όλα θα πάνε καλά, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Και ελπίζω να είστε όλοι εδώ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

«Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είμαι αισιόδοξος. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη ζημία, επαγγελματική, οικονομική και καλλιτεχνική. Όλα θα πάνε καλά. Νιώθω χαρούμενος, είμαστε στο πλαίσιο αυτού που περιμέναμε. Στο Εφετείο θα δικαιωθούμε πανηγυρικά» κατέληξε ο ηθοποιός.

Η συνήγορος υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη, κα Γιάννα Παναγοπούλου τόνισε ότι σέβονται την απόφαση της Δικαιοσύνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.