Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών

Ένταση επικράτησε στη Θεσσαλονίκη τις βραδινές ώρες της Τρίτης (22/11) καθώς κουκουλοφόροι ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με αστυνομικούς στο κέν...





Ένταση επικράτησε στη Θεσσαλονίκη τις βραδινές ώρες της Τρίτης (22/11) καθώς κουκουλοφόροι ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με αστυνομικούς στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα grtimes.gr, ομάδα ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κινήθηκαν έναντι δύο δικυκλιστών αστυνομικών στη συμβολή των οδών Ολύμπου με Μακεδονικής Αμύνης, κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης λόγω της σημερινής επιχείρησης της αστυνομίας στα Προσφυγικά της Αθήνας.

Ωστόσο οι αστυνομικοί, που βρίσκονταν στο σημείο αποχώρησαν άμεσα, πλην όμως ένας από αυτούς δέχθηκε κλωτσιά από άτομο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Οι διαμαρτυρόμενοι ξεκίνησαν την πορεία από το σημείο της Καμάρας.

Να σημειωθεί ότι κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ το βράδυ της Τρίτης (22/11), ως ένδειξη συμπαράστασης για τους 70 και πάνω προσαχθέντες της αστυνομικής επιχείρησης που προηγήθηκε στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν απέναντι από τη ΓΑΔΑ, ενώ όταν έκαναν κίνηση και πέρασαν το διάζωμα για να πλησιάσουν την είσοδο, δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν και οδήγησαν τον κόσμο ξανά πίσω στο απέναντι πεζόδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.