Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Έρχονται άλλα τρία εντάλματα σύλληψης – Τα αδικήματα που έχουν διαπράξει

Η υπόθεση της φρίκης στον Κολωνό με τον βιασμό της 12χρονης συνεχίζεται με τις εξελίξεις να μην σταματούν καθώς στο κάδρο της ανακρίτριας μ...





Η υπόθεση της φρίκης στον Κολωνό με τον βιασμό της 12χρονης συνεχίζεται με τις εξελίξεις να μην σταματούν καθώς στο κάδρο της ανακρίτριας μπαίνουν τρία νέα πρόσωπα.

Πρόκειται για άνδρες που σύμφωνα με πληροφορίες αντάλλαξαν με το παιδί άσεμνες φωτογραφίες καθώς και σκληρά μηνύματα μέσω διαδικτυακών εφαρμογών. Εδώ έχουμε ποινικά αδικήματα τα οποία αφορούν την παιδική πορνογραφία με τις πράξεις να είναι κακουργηματικού χαρακτήρα σύμφωνα με το Star.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει ότι η μικρή ήρθε σε επαφή μαζί τους. Η ανακρίτρια θέλει να διασταυρώσει τα στοιχεία από την κατάθεση του παιδιού με τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να καταλήξει στις κατηγορίες που θα τους απαγγείλει.

Στο μεταξύ το μεσημέρι της Δευτέρας (07.11.2022) κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ο 55χρονος προπονητής ο οποίος είχε συναντηθεί δύο φορές με την 12χρονη.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ στις 16 Οκτωβρίου, όμως μετά από σχεδόν τρεις βδομάδες αργότερα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Οι συνομιλίες της εφαρμογής έδειξαν ότι συναντήθηκε με το παιδί τουλάχιστον δύο φορές, ενώ και το ίδιο το κοριτσάκι τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που τις έδειξαν οι αστυνομικοί.

Κατά την απολογία του ο 55χρονος είπε ότι είχε οποιαδήποτε ερωτική επαφή με την12χρονη. Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Για έναν άνδρα που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα κάνουν λόγο συγγενείς και συνεργάτες του.

«Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και δεν μπορούν να τον κατηγορούν ότι είναι παιδεραστής, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα. Είμαστε μαζί από τα 20 και είμαι 47 χρονών θα είχε δώσει δικαίωμα», είπε η σύζυγός του.

«Του λέω ‘πού είσαι, χάθηκες’ μου λέει ‘την πάτησα χωρίς να φταίω και δεν μπορώ να το αποδείξω. Καταστράφηκα χωρίς να φταίω και δεν μπορώ να το αποδείξω’. Το τι έγινε δεν μου έλεγε, μου έλεγε «’θα τα πούμε αργότερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά’», ανέφερε φίλος του 55χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.