Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαρούσι: Έπιασαν τον αλλοδαπό ληστή που έβγαλε μαχαίρι κι άρπαξε κινητό ανήλικου στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη»

   Συνελήφθη από την αστυνομία 21χρονος για ληστεία σε βάρος ανήλικου στο Μαρούσι στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη». Ο δράστης απείλησε το παιδί με...

  



Συνελήφθη από την αστυνομία 21χρονος για ληστεία σε βάρος ανήλικου στο Μαρούσι στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη». Ο δράστης απείλησε το παιδί με μαχαίρι για να πάρει το κινητό του.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν 21χρονο που κατηγορείται για ληστεία σε βάρος ανηλίκου στο Μαρούσι, στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 9 Οκτωβρίου, ο 21χρονος που είναι αλλοδαπός προσέγγισε τον ανήλικο, ενώ έβγαινε από τον σταθμό και αφού τον απείλησε με μαχαίρι, άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, που ταυτοποίησε τα στοιχεία του 21χρονου. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, που τον αναζητούσαν, τον εντόπισαν μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου. Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα ρόπαλο.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.