Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στρατηγός Τζούμης: Αν ξαναμπεί Τουρκικό σκάφος σε Ελληνικά χωρικά ύδατα, να ανταποδώσουμε με πυρά (Βίντεο)

1100 παραβιάσεις των Ελληνικών χωρικών υδάτων είχαμε φέτος δηλώνει ο Στρατηγός ε.α Λάμπρος Τζούμης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, με αφορμή το χ...





1100 παραβιάσεις των Ελληνικών χωρικών υδάτων είχαμε φέτος δηλώνει ο Στρατηγός ε.α Λάμπρος Τζούμης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, με αφορμή το χθεσινό περιστατικό ανοιχτά της Σάμου.

Θυμίζουμε ότι σε επικίνδυνους ελιγμούς κατά σκάφους του Λιμενικού Σώματος προέβη χθες το πρωί τουρκική ακταιωρός ανοιχτά της Σάμου. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα η τουρκική ακταιωρός προσπάθησε να προκαλέσει φθορά στο σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ παράλληλα προέβη σε επίδειξη οπλισμού.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τονίζει ο κ. Τζούμης που σημειώνει ότι η απάντηση της χώρας μας πρέπει να είναι δυναμική. Να προειδοποιήσουμε και να ενημερώσουμε την Τουρκία αλλά και την διεθνή κοινότητα ότι την επόμενη φορά που θα μπει Τουρκικό σκάφος σε Ελληνικά χωρικά ύδατα, να ανταποδώσουμε με πυρά. Πρώτα μπροστά και μετά στο σκάφος δηλώνει ο Κύριος Τζούμης Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από την Τουρκία δηλώνει ο Στρατηγός.

Η Τουρκική επιθετικότητα μας αφύπνισε και προχωράμε σε ένα μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα αλλά και σήμερα δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από την Τουρκία. Το ερώτημα που πρέπει όμως να απαντηθεί είναι αν θα περιμένει ο Ερντογάν το 2025, που θα είμαστε πολύ πιο ισχυροί, να κάνει μια κίνηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.