Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αύριο το τελευταίο αντίο... Δεν θα γίνει κατάθεση στεφάνων στην κηδεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου!

Σε ανακοίνωσή της, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ενημερώνει «το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας της Κύπρου ότι αύριο Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2...




Σε ανακοίνωσή της, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ενημερώνει «το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας της Κύπρου ότι αύριο Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, στην εξόδιο Ακολουθία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β΄ δεν θα γίνει κατάθεση στεφάνων». Η προσέλευση του κόσμου, καταλήγει η ανακοίνωση, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 11:15 π.μ.


Εκατοντάδες κόσμου προσκύνησαν το σκήνωμα του Αρχιεπισκόπου

Εκατοντάδες κόσμου προσήλθαν και σήμερα από νωρίς το πρωί, για να υπογράψουν το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β’, καθώς και για να προσκυνήσουν τη σορό του, η οποία εκτίθεται από εχθές σε λαϊκό προσκύνημα.

Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, ο πρώην Yπουργός Ιωνάς Νικολάου, η πρώην Ευρωπαία Επίτροπος, Ανδρούλλα Βασιλείου, αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΑΚΕΛ, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, Πρέσβεις και Βουλευτές, εκπρόσωποι κοινωνικών εταίρων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι εκπαιδευτικών ιδρυμάτων δεκάδες μαθητών, εκπαιδευτικών και απλοί πολίτες, ήταν ανάμεσα σε όσους υπέγραψαν σήμερα το βιβλίο συλλυπητηρίων.

Εξάλλου, ουρές σχηματίστηκαν στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα, όπου απλοί άνθρωποι, εκπρόσωποι εκκλησιών, αξιωματούχοι και ξένοι διπλωμάτες έφθασαν και σήμερα για να προσκυνήσουν το σκήνωμα του Αρχιεπισκόπου.

Μετά το τέλος της υπογραφής του βιβλίου συλλυπητηρίων, η σορός του Αρχιεπισκόπου θα παραμείνει στον ναό μέχρι και το πρωί του Σαββάτου, για προσκύνημα από το κοινό. Όσον αφορά την τέλεση της κηδείας το Σάββατο, σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή το κοινό θα μπορεί να προσέρχεται μόνο μέχρι τις 11:30 π.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.