Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 6 ετών για βιασμό 14χρονης – Είχε εντοπιστεί ημίγυμνη στην πλατεία Αριστοτέλους

   Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ένας 22χρονος για τον βιασμό μιας 14χρονης, φιλοξενούμενης σε ίδρυμα ανήλικων κο...

  



Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ένας 22χρονος για τον βιασμό μιας 14χρονης, φιλοξενούμενης σε ίδρυμα ανήλικων κοριτσιών. Το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε συνολική κάθειρξη 6 ετών, με την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας. Η ποινή μειώθηκε κατά δύο έτη σε σχέση με την πρωτοβάθμια δίκη.

Όλα συνέβησαν τον Ιανουάριο του 2020, όταν η παθούσα και δύο συνομήλικες φίλες της, φιλοξενούμενες επίσης στο ίδιο ίδρυμα, βγήκαν βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, συναντήθηκαν με παρέα τριών μεταναστών, και καθώς είχε περάσει η ώρα αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε δωμάτιο φθηνού ξενοδοχείου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ο κατηγορούμενος την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 14χρονη έφυγε έντρομη και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, ημίγυμνη και ξυπόλυτη, στην πλατεία Αριστοτέλους από αστυνομικούς.

Στην απολογία του, ο 22χρονος δράστης είπε ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος επέστρεψε στις φυλακές για την έκτιση του υπόλοιπου της ποινής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.