Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μάχες Κούρδων ανταρτών – τουρκικού στρατού: 5 μεχμετζίκ νεκρά και 2 τραυματίες...

Στις ενέργειες που πραγματοποίησε οι αντάρτες για την ελευθερία του Κουρδιστάν τιμωρήθηκαν 5 Τούρκοι στρατιώτες εισβολείς και τραυματίστηκα...





Στις ενέργειες που πραγματοποίησε οι αντάρτες για την ελευθερία του Κουρδιστάν τιμωρήθηκαν 5 Τούρκοι στρατιώτες εισβολείς και τραυματίστηκαν άλλοι 2. Στις συμπλοκές σκοτώθηκαν 2 Κούρδοι αντάρτες.

Η ανακοίνωση του Κέντρου Τύπου του HPG έχει ως εξής:

«Ως αποτέλεσμα των ενεργειών που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις μας, τιμωρήθηκαν 5 εισβολείς και τραυματίστηκαν 2 εισβολείς.

Ο εισβολέας τουρκικός στρατός κατοχής βομβάρδισε 6 φορές με απαγορευμένες βόμβες, 14 με επιθετικά ελικόπτερα και δεκάδες φορές με οβίδες, τανκς και βαρύ οπλισμό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συγκρούσεις έγιναν στην περιοχή του Ζαπ (του βορείου Ιράκ).

Στις 5 Νοεμβρίου, σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ των εν κινήσει κατακτητών και των δυνάμεών μας στην Αντιστασιακή Περιοχή Şikefta Birîndara.

Τα ιδιωτικά πολεμικά μέσα του εισβολέα τουρκικού κράτους ( σημ. δηλαδή τα τουρκικά ΜΜΕ) προσπαθούν να κρύψουν τα χτυπήματα που δέχτηκαν από τους Κούρδους αντάρτες, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα, υποστηρίζοντας ότι σε αυτές τις συγκρούσεις υπήρξαν 2 νεκροί και 2 τραυματίες. Σε αυτές τις συγκρούσεις οι δυνάμεις μας, που με θυσίες πήγαν εναντίον των εισβολέων, τιμώρησαν 4 εισβολείς και τραυμάτισαν 2 εισβολείς.

Σε αυτές τις συγκρούσεις έφτασαν στο μαρτύριο οι σύντροφοί μας (με τα ψευδώνυμα) Şoreş και Nûjiyan, που πήγαν χωρίς φόβο εναντίον του εχθρού και πολέμησαν ανιδιοτελώς μέχρι την τελευταία τους πνοή. Οι λεπτομερείς πληροφορίες ταυτότητας των συντρόφων μας Şoreş και Nûjiyan που εντάχθηκαν στο καραβάνι των νεκρών θα κοινοποιηθούν αργότερα στο κοινό.

Στις 11 Νοεμβρίου στις 16:40 καταστράφηκαν από τις δυνάμεις μας τα εκρηκτικά που ετοίμασαν οι εισβολείς για να βομβαρδίσουν τις θέσεις μάχης του Martyr Doğan στην Περιοχή Αντίστασης Sîda.

Στις 11 Νοεμβρίου, στις 23:00, οι εισβολείς στην Αντιστασιακή Περιοχή Τσεμτσό πυροβολήθηκαν από τις κινητές ομάδες μας με εντολή μάχης και 1 εισβολέας τιμωρήθηκε.

Rojava News
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.