Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παλαιό Φάληρο: «Με ακολούθησε, κατέβασε το παντελόνι και αυνανιζόταν» λέει η τρίτη καταγγέλλουσα για τον 45χρονο βιαστή

     Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη νοσηρή δράση του βιαστή με τα τατουάζ τόσο στην περιοχή που επιτέθηκε στις δύο γυνα...

    



Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη νοσηρή δράση του βιαστή με τα τατουάζ τόσο στην περιοχή που επιτέθηκε στις δύο γυναίκες την προηγούμενη Κυριακή όσο και σε άλλα σημεία των νοτίων προαστίων.

Ωστόσο, ο 45χρονος, ο οποίος αύριο αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της πρώτης, τακτικής ανακρίτριας, φέρεται να παρακολουθούσε και άλλες γυναίκες με σκοπό να εκτονώσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Χθες το μεσημέρι, μια 67χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κηφισιάς και κατήγγειλε πως τον Αύγουστο του 2021 είχε δεχθεί επίθεση στο Λουτράκι από άγνωστο άνδρα ο οποίος έμοιαζε με το φερόμενο ως βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.

Η γυναίκα ανέφερε πως τη Δευτέρα είδε στα ΜΜΕ μια φωτογραφία του 45χρονου Αλβανού και αναγνώρισε τον άνδρα ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προβεί σε άσεμνες πράξεις μπροστά της.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε πως ένα πρωινό, στις αρχές Αυγούστου του 2021, ο άγνωστος την είχε ακολουθήσει μέχρι το διαμέρισμά της στο κέντρο του Λουτρακίου, είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν μπροστά της.

Η καταγγέλουσσα δήλωσε πως κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και να μπει γρήγορα μέσα ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 67χρονη διέκρινε χαρακτηριστικά του «σάτυρου» που της επιτέθηκε τα οποία «κουμπώνουν» με το προφίλ του 45χρονου φερόμενου ως βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, θυμάται το τατουάζ στο μπράτσο του άνδρα που την ακολούθησε καθώς και κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου του τα οποία μοιάζουν με αυτά του 45χρονου.

Η καταγγελία της 67χρονης βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών που διεξάγουν την έρευνα για το βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.