Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοβαρά τώρα...;;; Μουντιάλ 2022: Οι Ιάπωνες πανηγυρίζουν στους δρόμους μόνο όταν το φανάρι είναι κόκκινο – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Η νίκης της Ιαπωνίας επί της Γερμανίας με 2-1 αποτέλεσε την έκπληξη της ημέρας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οι Ιάπωνες έκλεψαν την παράσταση τόσ...





Η νίκης της Ιαπωνίας επί της Γερμανίας με 2-1 αποτέλεσε την έκπληξη της ημέρας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οι Ιάπωνες έκλεψαν την παράσταση τόσο με την εμφάνιση της Εθνικής τους στο γήπεδο, όσο και με τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων τους. Ακόμη και το γεγονός ότι καθάρισαν τις εξέδρες αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού προκάλεσε τον παγκόσμιο θαυμασμό.



Το ίδιο όμως συνέβη και στο Τόκιο, όταν χιλιάδες φίλαθλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την μεγάλη επιτυχία. Μόνο που και εκεί έδειξαν το ήθος τους, σεβόμενοι τους συμπολίτες τους, οι οποίοι δούλευαν ή επέστρεφαν στα σπίτια τους από μια κουραστική ημέρα.

Έτσι όταν το φανάρι ήταν κόκκινο, κάλυπταν όλη την επιφάνεια του δρόμου, αλλά μόλις γίνονταν πράσινο με τις παροτρύνεις των τροχονόμων που είχαν πάρει θέση από νωρίς, ανέβαιναν κατευθείαν στο πεζοδρόμιο. Μέχρι το επόμενο κόκκινο φανάρι.  





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.