Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πολυτεχνειούπολη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των 14 μελών της αλβανικής συμμορίας του Έσκο

Με ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη, οι δράστες έκαναν ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά. Οι συλλήψεις και οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν πρ...





Με ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη, οι δράστες έκαναν ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά. Οι συλλήψεις και οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν προκάλεσαν αίσθηση…

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και οι φωτογραφίες 14 ατόμων, που αποτελούν μέλη των τριών συμμοριών που διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και σπίτια, ενώ διακινούσαν και ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τις σχετικές Εισαγγελικές Διατάξεις, αποσκοπεί στη διερεύνηση συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, στην περιέλευση πληροφοριών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ασύλληπτων μελών της οργάνωσης και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου κάνοντας αντιληπτό τον τρόπο δράσης της εγκληματικής οργάνωσης προς τους πολίτες.

Όπως είχε ανακοινωθεί μετά τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, είχαν συλληφθεί 32 μέλη των συμμοριών αυτών, ανάμεσα στους οποίους και τα αρχηγικά τους μέλη. Οι συμμορίες αυτές σύμφωνα με την ΕΛΑΣ διέπραξαν συνολικά 29 ληστείες έχοντας ως ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των συλληφθέντων εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.