Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Ποιες ποινές αντιμετωπίζουν οι εως τώρα συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

   Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση τους βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό με τους συλληφθέντες να είναι αντιμέτ...

  




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση τους βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό με τους συλληφθέντες να είναι αντιμέτωποι με βαριές ποινές.

Το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται όσοι έχουν συλληφθεί για την υπόθεση του Κολωνού είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Είναι αντιμέτωποι με γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής κάτι το οποίο τιμωρείται με 10 με 15 έτη φυλάκισης.

Οι συλληφθέντες για την υπόθεση της φρίκης μέχρι στιγμής είναι δέκα. Το μεσημέρι οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες του τελευταίου 24ώρου.

Το κουβάρι των εξελίξεων ξετυλίγει η ίδια η 12χρονη που μέσα από φωτογραφίες που της δείχνουν οι αστυνομικοί αναγνωρίζει τους βιαστές της.

Ο τελευταίος που συνελήφθη ήταν ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος κρύβονταν στην Κόρινθο, ωστόσο τον βρήκαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ένας 55χρονος, προπονητής μίνι ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πατέρας 2 παιδιών. Την Πέμπτη είχαν συλληφθεί ένας 35χρονος εισοδηματίας, και ένας 39χρονος σεκιουριτάς

Ο 35χρονος, άγαμος, κάτοικος Δυτικής Αττικής. Δηλώνει ανεπάγγελτος εισοδηματίας. Κατηγορείται ότι κακοποίησε το παιδί έναντι αμοιβής τουλάχιστον 3 φορές.

Ο 39χρονος, υπάλληλος σε εταιρία σεκιούριτι, πατέρας 9χρονου παιδιού, χωρισμένος. Φέρεται να συναντήθηκε με την ανήλικη μία φορά στα Σεπόλια.

Στο σπίτι του 39χρονου σεκιουριτά οι Αρχές κατάσχεσαν ένα τάμπλετ, ένα κινητό με έξτρα κάρτα SIM, ένα πιστόλι και 40 σφαίρες τα οποία κατείχε, όπως είπε, νόμιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.