Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Τι υποστηρίζει ο Ηλίας Μίχος μετά τις νέες συλλήψεις για την υπόθεση

    Οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στο Κολωνό είναι καταιγιστικές, αφού έχουν γίνει νέες συλλήψεις ατόμων που φέρεται ν...

   



Οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στο Κολωνό είναι καταιγιστικές, αφού έχουν γίνει νέες συλλήψεις ατόμων που φέρεται να είχαν επαφές μαζί της, ενώ ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος φέρεται να τοποθετήθηκε για αυτό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», ο ίδιος είπε ότι «από την πρώτη στιγμή έχω αποδεχτεί τη συμμετοχή μου στην υπόθεση. Ό,τι συνέβη με τη 12χρονη μέσα στο μαγαζί μου το αποδέχομαι. Δεν έχω σχέση με οποιοδήποτε εκφεύγει του μαγαζιού μου, όχι μόνο με τη 12χρονη, αλλά και με οποιοδήποτε τρίτο εμπλέκεται στην υπόθεση».

Παράλληλα, η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha αναφέρει ότι ο Μίχος είπε πως «δεν γνωρίζω κανένα από τους συλληφθέντες, όπως δεν γνωρίζουν κι αυτοί εμένα. Δεν πήγα ποτέ με τη 12χρονη σε κάποιο ξενοδοχείο ή σε κάποιο οίκο ανοχής. Με τη σύζυγο και τον γιο μου δεν έχουμε καμία επαφή. Με τους μόνο που επικοινωνώ είναι οι γονείς μου και οι αδελφές μου».

«Παρακολουθώ τις εξελίξεις και έχω εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη», φέρεται να δήλωσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι πρόσφατα πήρε τον δρόμο για τη φυλακή ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης. Μάλιστα, πρόκειται για τον 10ο κατηγορούμενο στην υπόθεση που κρίνεται προφυλακιστέος, μεταξύ των οποίων ο Ηλίας Μίχος και η μητέρα της ανήλικης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.