Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η 12η Μεραρχία τίμησε την «Κυρά του Δέλτα Έβρου»

Την «Κυρά του Δέλτα» του ποταμού τίμησε η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού Εβρου για τα 41 χρόνια παρουσίας της στην πρώτη γραμμή των συνό...




Την «Κυρά του Δέλτα» του ποταμού τίμησε η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού Εβρου για τα 41 χρόνια παρουσίας της στην πρώτη γραμμή των συνόρων, στο Δέλτα του Εβρου και η Αρτεμις Παπακωστίδου εξέφρασε ευχαριστίες, συγκινημένη, κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, η Μεραρχία τίμησε τη μοναδική γυναίκα αλιέα στο Δέλτα του Εβρου, η οποία εδώ και 41 χρόνια υψώνει περήφανα με τον σύζυγό της στον ποταμό Εβρο την ελληνική σημαία.

Αφού της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη παρουσία της στα σύνορα, της δόθηκε και μια ελληνική σημαία, με τον διοικητή της XII Μ/Κ ΜΠ, υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο να τη διαβεβαιώνει ότι η Ταξιαρχία που είναι υπεύθυνη για την περιοχή θα φροντίσει να βρίσκεται πάντα δίπλα τους.

Η Αρτεμις Παπακωστίδου εδώ και 41 χρόνια ζει στις καλύβες του Δέλτα του Εβρου και μαζί με τον σύζυγό της, καπετάν Νίκο φυλάνε Θερμοπύλες, καθώς 365 ημέρες τον χρόνο, νύχτα – μέρα, με αυταπάρνηση και ανιδιοτελή αγάπη, βρίσκεται εκεί, στην πρώτη γραμμή των συνόρων.

«Το λιγότερο που είχε να κάνει ήταν να της απονείμει εν ζωή τον τιμητικό τίτλο της “Κυράς του Δέλτα”, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης» αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου Αινήσιο Δέλτα Πάρης Παπαδάκης.

Δημοφιλείς Ειδήσεις Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που πήδηξε στο κενό σε εμπορικό κέντρο

Τα μέλη του συλλόγου απέδωσαν στην κυρία Παπακωστίδου τιμητική πλακέτα, όπου αναφέρεται ο τίτλος «Κυρά του Δέλτα», ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι κατάγεται από το Φυλαχτό Εβρου.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.