Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Στη Λευκάδα θα μείνει η 12χρονη – «Μεταμορφωμένο τέρας ο Μίχος» λέει η γιαγιά της ανήλικης

Σε οικείο περιβάλλον αναμένεται να μεταφερθεί η 12χρονη από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης. Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγ...





Σε οικείο περιβάλλον αναμένεται να μεταφερθεί η 12χρονη από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», τα παιδιά αναμένεται να φύγουν από το «Χαμόγελο του παιδιού» και να μείνουν μαζί με την γιαγιά τους. Η 12χρονη, όμως, αναμένεται να πάει να μείνει με την θεία της στη Λευκάδα, μαζί με ένα από τα αδέλφια της.

«Τα παιδιά θα πάνε στο σπίτι της γιαγιάς και έχει εκδηλώσει και η θεία το ενδιαφέρον να κρατήσει, μέχρι να αποφυλακιστεί η μητέρα της, την 12χρονη με ένα από τα αδέλφια της στη Λευκάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Κολωνός: Ξέσπασε η γιαγιά της 12χρονης – «Μεταμορφωμένο τέρας ο Ηλίας Μίχος»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η γιαγιά της 12χρονης, ξέσπασε για τα όσα έζησε η εγγονή της στα χέρια του Ηλία Μίχου, αλλά και των άλλων παιδοβιαστών.

Αναφερόμενη στον Ηλία Μίχο, η γιαγιά της 12χρονης είπε: «Δεν ήξερα ότι είχε φτάσει τόσο πολύ στα άκρα. Απλώς έμαθα ότι είχε βιάσει το παιδί και ήθελα να πάω και δεν με άφηναν με τίποτα να πάω εκεί στο μαγαζί του. Λέω τουλάχιστον εγώ τα χρόνια μου τα πέρασα, να τον θάψω με τα χέρια μου ζωντανό. Έτσι είπα ακριβώς. Εκμεταλλεύτηκε την αγάπη που του είχαν τα παιδάκια. Έτρεχαν όλα και έλεγαν “πάμε στον φτηνιάρη γιαγιά να πάρουμε δώρο”, “πάμε στον φτηνιάρη γιαγιά”. Έτσι τον έλεγαν, φτηνιάρη. Που πούλαγε χαμόγελο και αγάπες και ξεγέλασε τα παιδάκια. Έλεος πια, αυτό είναι τέρας, δεν είναι άνθρωπος. Μεταμορφωμένο τέρας είναι. Ο Θεός να πάει καλά, να φτιάξει πάλι η οικογένειά μας να ηρεμήσουμε. Τα παιδάκια μας ήταν μια χαρά. Δεν ξέρω, έπεσε βόμβα και γίναμε άνω κάτω».

«Είμαι δυνατή, έχω δύναμη μέσα μου. Έχω περάσει πάρα πολλά στη ζωή μου, έχασα το παιδάκι μου 31 χρόνων, το σκότωσε αυτοκίνητο και πάλι άντεξα, οπότε θα αντέξω και τώρα» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.