Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτός είναι ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που συνελήφθη στην Κόρινθο

Ο 43χρονος είναι ο τέταρτος που συλλαμβάνεται μετά τον 35χρονο, τον 55χρονο και τον 39χρονο, με βάση τα σχετικά εντάλματα που εξέδωσε η ανακ...




Ο 43χρονος είναι ο τέταρτος που συλλαμβάνεται μετά τον 35χρονο, τον 55χρονο και τον 39χρονο, με βάση τα σχετικά εντάλματα που εξέδωσε η ανακρίτρια και πρόκειται για τον ηλεκτρολόγο πλοίων που αναζητούσε η αστυνομία.




Στα χέρια των αρχών και ο τέταρτος άνδρας που αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ. Ο 43χρονος A.M., για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, συνελήφθη πριν από λίγο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 43χρονος, που είναι ηλεκτρολόγος και έχει εργαστεί σε πλοία, κρυβόταν στην Κόρινθο. Και αυτός, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ υποστηρίζοντας πως απλά συνομιλούσε με το προφίλ της 12χρονης στο Blindchat. Ωστόσο, η ανήλικη τον αναγνώρισε στις φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί του Ανηλίκων, λέγοντας ότι την βίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.