Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ναύαρχος Φενέκος: «Σε πιθανή μάχη στο Αιγαίο, η Ελλάδα θα νικήσει την Τουρκία» (vid)

  Πολύς λόγος γίνεται για το τι θα συμβεί σε μια ενδεχόμενη, πολεμική σύγκρουση, της Ελλάδας με την Τουρκία στο Αιγαίο. Ο Ναύαρχος εν αποστ...

 



Πολύς λόγος γίνεται για το τι θα συμβεί σε μια ενδεχόμενη, πολεμική σύγκρουση, της Ελλάδας με την Τουρκία στο Αιγαίο. Ο Ναύαρχος εν αποστρατεία, Στέλιος Φενέκος δηλώνεις πεπεισμένος πως νικήτρια σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα είναι η Ελλάδας.

Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας έχει ενισχύσει σημαντικά τόσο τις ένοπλες δυνάμεις της (απόκτηση Rafale, φρεγατών, αρμάτων) όσο και τις συμμαχίες της με ισχυρές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Αίγυπτος.

Αντιθέτως η Τουρκία έχει μείνει λίγο πίσω σε, καθώς οι κυρώσεις που τις έχουν επιβληθεί από κάποιες χώρες και ειδικά οι ΗΠΑ στο θέμα της αναβάθμισης των F-16 Viper.

Ακόμη κι έτσι η θρασύτατη Κυβέρνηση Ερντογάν, εξακολουθεί να προκαλεί σε κάθε ευκαιρία την ελληνική πλευρά και να απαιτεί αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σημερινό (21/10) τους δημοσίευμα οι Τούρκοι έφτασαν να ζητούν αποστρατικοποίηση μέχρι και της Θάσου, συνεχίζοντας τις απειλές πολέμου.

Ο αντιναύαρχος εν αποστρατεία Στέλιος Φενέκος μιλώντας στη «naftemporiki», ανέλυσε το σχέδιο του Ερντογάν και που θέλει να το φτάσει με τη χώρα μας.

Ο κ. Φενέκος παρέθεσε όλα τα δεδομένα και εξήγησε γιατί σε μια ενδεχόμενη πολεμική σύγκρουση στο Αιγαίο, το πιθανότερο είναι νικήτρια να αναδειχθεί η Ελλάδα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.