Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Ληστής που αποφυλακίστηκε το θύμα - Αναζητείται η σύζυγός του

    Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Κρήτη έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν την 38χρονη γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στον 36χ...

   



Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Κρήτη έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν την 38χρονη γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό της μέσα σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Το θύμα της επίθεσης είναι γνωστός κακοποιός που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αφού εξέτισε ποινή για ένοπλες ληστείες.

Το κίνητρο της επίθεσης που θυμίζει αυτήν σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαράντζουλα, παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής. Αυτό που έγινε γνωστό, είναι ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και είχε ξεκινήσει διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου.

Δεν έχει εξακριβωθεί αν και για ποιον λόγο καυγάδισαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, ωστόσο το γεγονός ότι η 38χρονη είχε μαζί της το επικίνδυνο υγρό δείχνει ότι είχε πάει στη συνάντησή τους με σκοπό να κάνει κακό στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου και το μάτι και πιθανότατα θα διακομιστεί αεροπορικώς στο ΚΑΤ στην Αθήνα, καθώς η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή και υπάρχει φόβος να χάσει την όρασή του, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Ηρακλείου, ενώ δείγμα από το καυστικό υγρό παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξακριβωθεί το είδος του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.