Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κοινωνικός εκφυλισμός.... Από Star GS Hellas 2021, πορνοστάρ του Σειρηνάκη Κατερίνα Κουβουτσάκη!

Η Κατερίνα Κουβουτσάκη πέταξε το στέμμα της και από βασίλισσα της ομορφιάς στον διαγωνισμό Star GS Hellas 2021, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «...





Η Κατερίνα Κουβουτσάκη πέταξε το στέμμα της και από βασίλισσα της ομορφιάς στον διαγωνισμό Star GS Hellas 2021, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», επέλεξε να ακολουθήσει καριέρα στη βιομηχανία του πορνό, “κλείνοντας” συμφωνία με την Sirina, την εταιρία παραγωγής αισθησιακών ταινιών που είχε κάνει… πάταγο πριν από μερικά χρόνια με τις ταινίες μικρού μήκους της Τζούλιας Αλεξανδράτου.



Μάλιστα, το μοντέλο επέλεξε να μην πρωταγωνιστήσει με το κανονικό της όνομα, αλλά με το ψευδώνυμο Γεωργία Σπανού σε αντίθεση με την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Όπως εξομολογήθηκε στους υπευθύνους της εταιρίας, σύμφωνα με την Espresso, ήταν το όνειρό της για χρόνια, αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να πραγματοποιήσει την επιθυμία της. Μάλιστα η ίδια είχε και την «απαίτηση» να γυρίσει σκηνή με τουλάχιστον δύο άντρες. Όπερ και εγένετο όταν έφτασε η ώρα των γυρισμάτων και αφού είχαν υπογραφεί τα απαραίτητα συμβόλαια! Η ίδια βρέθηκε στο κρεβάτι με δύο παρτενέρ στην ταινία που γύρισαν.






Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, η εστεμμένη επισκέφτηκε αυτοπροσώπως τα γραφεία της Sirina εκφράζοντας την επιθυμία να παίξει σε αισθησιακή ταινία.

Η 26χρονη εστεμμένη και wannabe νέα Τζούλια, όπως αποκαλύπτουμε, πρωταγωνιστεί στην ταινία με τον τίτλο «Ελληνίδα top model σε παρτούζα» με το ψευδώνυμο Γεωργία Σπανού, η οποία έχει ανέβει στην πλατφόρμα ενηλίκων sirinaclub.com.

Όπως εξομολογήθηκε στους υπευθύνους της εταιρείας, ήταν το όνειρό της για χρόνια αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.