Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκλεψαν ασθενοφόρο και συμβατικό όχημα της Τροχαίας στη Θεσσαλονίκη!

Τους δράστε κλοπής δύο υπηρεσιακών οχημάτων με διακριτικά, αναζητούν πληρώματα της Αστυνομίας στη Βόρεια Ελλάδα ενώ το περιστατικό έχει προ...





Τους δράστε κλοπής δύο υπηρεσιακών οχημάτων με διακριτικά, αναζητούν πληρώματα της Αστυνομίας στη Βόρεια Ελλάδα ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στις ειδικές Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ



(25/10-17.00) Από τις αναζητήσεις των Αστυνομικών της ΓΑΔΘ, το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Διαβατών , εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, ενώ ο έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, έλαβε κλήση (25/10-11.00) για κλοπή ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Διαβατών , το οποίο βρισκόταν παροπλισμένο στο χώρο στάθμευσης, με τους δράστες να διαφεύγουν . Όπως αναφέρουν από την αρμόδια ΥΠΕ πρόκειται για ασθενοφόρο, η κατασκευή του οποίου χρονολογείται περίπου στο 1980 και χρησιμοποιείται μόνο για τη μεταφορά υγειονομικού υλικού.

Ωστόσο δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό που προκάλεσε ανησυχία στους επιτελείς της Αστυνομίας, καθώς ενημερώθηκαν και οι Ειδικές Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ. Άγνωστοι αφαίρεσαν από υπαίθριο χώρο στάθμευσης, στην περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης (25/10-10.30) και συμβατικό όχημα της Τροχαίας.

Η Αστυνομία έχει εκδώσει αναζητήσεις για τα δύο Υπηρεσιακά οχήματα και για τον προσδιορισμό των δραστών, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι θα χρησιμοποιηθούν σε παράνομες δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.