Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηράκλειο: Οργανωμένο σχέδιο η επίθεση με καυστικό υγρό

  Οργανωμένο σχέδιο για να επιφέρει το απόλυτο κακό στον πρώην συζύγό της, φαίνεται ότι είχε η 38χρονη γυναίκα, που του επιτέθηκε με καυστικ...

 



Οργανωμένο σχέδιο για να επιφέρει το απόλυτο κακό στον πρώην συζύγό της, φαίνεται ότι είχε η 38χρονη γυναίκα, που του επιτέθηκε με καυστικό υγρό τα ξημερώματα στο Ηράκλειο.

Ο άτυχος άνδρας, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, νοσηλεύεται με εγκαύματα δεύτερου βαθμού στο αριστερό μέρος του κεφαλιού, στο στήθος και στην πλάτη στη ΜΕΘ ο 36χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ενώ ενδέχεται να χρειαστεί να διακομιστεί στην Αθήνα, σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων, στο ΚΑΤ.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, είχε κλείσει δωμάτιο σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης,πιθανότατα για να περάσει το βράδυ με κάποια γυναίκα. Με κάποιον τρόπο η 38χρονη το έμαθε και έκλεισε κι αυτή δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο, προκειμένου να του επιτεθεί με αυτόν τον ειδεχθή τρόπο, όταν θα έβρισκε την ευκαιρία.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται το γυάλινο δοχείο το οποίο περισυνελέγη από το ξενοδοχείο. Για την αστυνομία το υγρό δεν έχει ταυτοποιηθεί ως προς τις χημικές ουσίες του δηλαδή αν είναι βιτριόλι ή κάτι άλλο και δείγμα αυτού εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο.

Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν την γυναίκα τα στοιχεία της οποίας είναι γνωστά.

Στο παρελθόν ο 36χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές για μεγάλες ληστείες, ένοπλες, σε ξενοδοχεία και κοσμηματοπωλεία και προσφάτως είχε αποφυλακιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.