Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΤΤΑ των τούρκων στον ΟΗΕ... Η Άγκυρα απέτυχε να διαγράψει άρθρο του Συμβουλίου Ασφαλείας που απαγορεύει έρευνα στα ύδατα της Λιβύης!

Ο Τούρκος πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη, Φεριντούν Χάντι Σινιρλίογλου, ζήτησε να διαγραφεί ένα άρθρο από κείμενο που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευσ...





Ο Τούρκος πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη, Φεριντούν Χάντι Σινιρλίογλου, ζήτησε να διαγραφεί ένα άρθρο από κείμενο που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση σχετικά με την Αποστολή Υποστήριξης των Ηνωμένων Εθνών στη Λιβύη- UNSMIL, γράφει η Αφρικανική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Το άρθρο δεν επιτρέπει την προσωρινή κυβέρνηση της Τρίπολης να συνάπτει διεθνείς συμβάσεις, όπως αυτή με την Τουρκία για έρευνα υδρογονανθράκων στα λιβυκά ύδατα.

Σύμφωνα με την Al Marsad η Τουρκία απέτυχε να διαγράψει το άρθρο 6 της πολιτικής συμφωνίας που απαγορεύει στην κυβέρνηση της Τρίπολης να συνάπτει νέες διεθνείς συμφωνίες.

Αυτό θα μπορούσε να βλάψει τις φιλοδοξίες της Άγκυρας να αναπτύξει έρευνες για υδρογονάνθρακες στα λιβυκά ύδατα. The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.