Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αραβικά δημοσιεύματα λένε πως... «Η Ελλάδα αντικαθιστά παλιά σοβιετικά άρματα με γερμανική πανοπλία»

Στις 17 Οκτωβρίου, ο ελληνικός στρατός παρέλαβε τα πρώτα 6 γερμανικής κατασκευής τεθωρακισμένα οχήματα Marder, σύμφωνα με ανακοίνωση της 18...





Στις 17 Οκτωβρίου, ο ελληνικός στρατός παρέλαβε τα πρώτα 6 γερμανικής κατασκευής τεθωρακισμένα οχήματα Marder, σύμφωνα με ανακοίνωση της 18ης Οκτωβρίου από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, γράφει η Arab Defence.

Η Γερμανία παρέδωσε τεθωρακισμένα οχήματα στην Ελλάδα στο πλαίσιο συμφωνίας που υπογράφηκε τον περασμένο Μάιο και ο ελληνικός στρατός θα λάβει περισσότερα από αυτά τα τεθωρακισμένα οχήματα τους επόμενους μήνες.

Τα νέα τεθωρακισμένα οχήματα «Marder» θα αντικαταστήσουν τα παλιά σοβιετικά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού BMP-1P.

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις διαθέτουν περίπου 169 οχήματα μεταφοράς προσωπικού BMP-1 που αποκτήθηκαν από τη Γερμανία το 1992, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Army Recognition.

Τα «Marder» είναι οπλισμένα με ένα πυροβόλο Rheinmetall MK 20 Rh202 των 20 mm, ένα πολυβόλο των 7,62 mm και έναν εκτοξευτή κατευθυνόμενων αντιαρματικών βλημάτων MILAN, γράφει το αραβικό δημοσίευμα.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.