Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κυψέλη: Στο κινητό του Αρχιμανδρίτη οι απαντήσεις για τον θάνατό του – Τι εξετάζουν οι Αρχές

   Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στην πλατεία...

  



Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στην πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η λύση στο μυστήριο «κρύβεται» στο κινητό του, καθώς εντοπίστηκαν ήδη μηνύματα και συνομιλίες.

Ο Αθανάσιος Λεβογιάννης, όπως είχε βαπτιστεί, είχε δέσει μια ζώνη στο κάγκελο της εσωτερικής σκάλας και από εκεί κρεμάστηκε. Το κινητό του έχει ήδη κατασχεθεί και εξετάζεται από το αρμόδιο τμήμα. Αν και αρχικά η πρώτη εικόνα έκανε λόγο για αυτοκτονία, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προέκυψαν ερωτήματα από κάποια sms που βρέθηκαν στο κινητό και έτσι οι έρευνες διενεργούνται από τους έμπειρους αξιωματικούς της υπηρεσίας.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του 52χρονου και αν ενδεχομένως προηγήθηκε πάλη.

Ο ιερέας ήταν εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου. Σημειώνεται ότι ο αδελφός του και η μητέρα του που ζουν στο Άργος είχαν ανησυχήσει όταν δεν μπορούσαν να τον βρουν. Δυστυχώς οι ανησυχίες τους αποδείχθηκαν βάσιμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.